onsdag 4 november 2015

LIZA MARKLUND var bättre 2008 än 2015 på BogForum i Kobenhavn

BogForum får afbud fra tre store forfattere

Der er heldigvis fundet interessante erstatninger allerede. 
Kort nyt 20/10/2015 af Lasse Byrdal
Mindre end tre uger før BogForum 2015 slår dørene op i Bella Center, meddeler bogmessen, at krimiforfatterne David Lagercrantz, Liza Marklund og britiske Lynda La Plante har meldt afbud. Det oplyser BogForum i dag i en pressemeddelelse.
Det må siges, at være en streg i regningen, men på BogForum har man handlet hurtigt og kan i samme omgang meddele, at der er fundet tre erstatninger.
I stedet for de populære krimiforfattere kan publikum på messen opleve nordkoreanske Yeonmi Park, den belgiske prisvindende forfatter og kulturhistoriker, David van Reybrouck, samt den svenske psykolog, Carl-Johan Forssén Ehrlin, der har skrevet den meget omtalte godnat-bog ’Kaninen der så gerne ville sove’.
Hvad årsagen til forfatternes afbud er, melder historien indtil videre ikke noget om.


Bildresultat för bogforum.dk liza marklund

Liza Marklund åbner Bogforum

Tirsdag, 16. september, 2008, 00:00:00 

Traditionen tro åbner en kendt og aktuel forfatter årets bogmesse i Forum. I år har man valgt den svenske krimidronning Liza Marklund. Bogforum finder sted i København fra den 14. til den 16. november

Liza Marklund er til efteråret aktuel med sin roman nummer otte om journalisten Annika Bentzon - 'En plads i solen'. Hendes serie er solgt i over syv millioner eksemplarer i mere end 100 lande verden over.
Arrangementet kommer til at foregå lørdag aften og er et initiativ i forbindelse med Det Kongelige Biblioteks Internationale Forfatterscene.
Programmet bliver offentliggjort i midten af oktober, hvor det kan ses på www.bogforum.dk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar