måndag 19 november 2018

LIZA MARKLUND som ny på utsidan efter kostsam skönhetsbehandling

Liza Marklunds chockingrepp i ansiktet

Liza Marklunds ansikte har förändrats.
Flera ögonvittnen berättar att de knappt kände igen succéförfattaren under Bokmässan.
– Det ser så avancerat ut, så om det inte bara är injektionsbehandlingar kan det även handla om ett ansiktslyft, säger en plastikkirurg som är övertygad om att det handlar om skönhetsingrepp. 
Ljusskygga och stenrika deckarförfattaren Liza Marklund, 56, har levt ett eremitliknande liv de senaste åren.


Flera besökare på Bokmässan reagerade på Lizas nya uppenbarelse.
– Hon var svår att känna igen över huvud taget. Jag fick titta på två gånger och riktigt kisa innan jag förstod att det var Marklund, berättar ett chockat ögonvittne för Stoppa Pressarna.
På en bild som den gamle tv-profilen Fredrik Belfrage, 69, postat på Facebook syns Liza posera med helt babyslät panna och i avsaknad av sina vanliga anletsdrag.


Exakt vad hon gjort är oklart, men en plastikkirurg Stoppa Pressarna talat med är – efter att ha detaljstuderat en rad bilder på författaren – säker på sin sak och helt övertygad om att det rör sig om skönhetsingrepp.
– Pannpartiet har med stor sannolikhet behandlats med Botox, då en kvinna i hennes ålder sällan har en så slät panna. Skulle även gissa på mängder med fillers samt en och annan Restylane-spruta i kinderna, säger experten och fortsätter:
– Det ser så avancerat ut, så om det inte bara är injektionsbehandlingar kan det även handla om ett ansiktslyft, ett kirurgiskt ingrepp som gjorts på en professionell klinik.
Oavsett vad författaren har gjort med sitt ansikte så blev inte resultatet särskilt naturligt, menar kirurgen. 

1 kommentar:

  1. Om jag var hon skulle jag begära att få pengarna tillbaka!
    Inget vidare resultat. Hela hennes personlighet - och hon var ju snygg - försvann.

    SvaraRadera